Σχετικά με την εταιρία μας...

Gravatar example

Η εταιρία Αφοι Ταξιάρχη Χατζηαναγνώστου Α.Ε.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1949 στην Αθήνα από τον Ταξιάρχη Χατζηαναγνώστου. Σήμερα, η κόρη του Ταξιάρχη, Παναγιώτα Χατζηαναγνώστου και ο υιός του, Ευστράτιος Χατζηαναγνώστου, συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση προσπαθώντας ταυτόχρονα να χτίσουν μία ακόμη πιο ανταγωνιστική εταιρία.

Η εταιρία διαθέτει κατάστημα με προσωπικό 40 ατόμων, ενώ ο κατασκευαστικός της κλάδος περιλαμβάνει περισσότερα από 100 άτομα και ο εμπορικός κλάδος πάνω από 5.000 πελάτες και 15.000 διαφορετικά είδη. Το σημερινό εμπορικό τμήμα ασχολείται με Εισαγωγές - Εξαγωγές - Κατασκευή και Χονδρική πώληση Ασημένιων Κοσμημάτων, Απομιμήσεις Κοσμημάτων, Τουριστικά είδη ( Εικόνες, Κάδρα, Αγαλματίδια, Μπρελόκ κ.α.), Ακατέργαστα Υλικά ( Χάντρες, Κορδόνια, Κουμπώματα, Καρφίτσες κ.α.), Πλαστικά, Γυάλινα και Δερμάτινα υλικά για την κατασκευή όλων των ειδών των κοσμημάτων.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών περιλαμβάνει πλήρεις υπηρεσίες για Εξαγωγές, Αλλαγή σχεδίου κοσμημάτων, Υλικά για ρούχα (Θερμοκολλητικές πέτρες, Πλαστικές χάντρες, Γυάλινες χάντρες κ.α.), Γνήσια σχέδια κοσμημάτων καθώς και διάφορες υπηρεσίες που αφορούν την διακόσμηση κοσμημάτων και ρούχων.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Οικονομικά Αποτελέσματα

2012

2013

2014

Back to top